Omdat ik vanaf september 2019 van plan ben weer te gaan studeren (t.w. verkorte opleiding docent muziek aan het conservatorium in Amsterdam), neem ik voorlopig geen nieuwe zangleerlingen aan.

Op zoek naar zangles of stemcoaching in Bennekom? Zowel beginners als gevorderde (koor-)zangers zijn welkom, van jong tot oud!

In de les werken we d.m.v. oefeningen of in repertoire aan een goede zangtechniek door het aanleren van een juiste houding, adembeheersing, stemvorming, articulatie, resonans, etc. Maar ook interpretatie en expressie komt aan de orde. Het repertoire wat je in mijn les zingt is klassiek repertoire (lied, oratorium, opera) en/of Christelijk repertoire (opwekking, gospel, hymns etc.).

Jonge kinderen tot 12 jaar leer ik door middel van het zingen van kinderliedjes in combinatie met pianoles algemene muzikale vaardigheden zoals noten lezen, maat en ritme.

Neem vrijblijvend contact met mij op om een afspraak te maken voor een proefles.

Ik studeerde klassiek zang bij Eugenie Ditewig aan het conservatorium in Utrecht (HKU) en behaalde in 2005 mijn diploma. Naast lesgeven ben ik dirigent, zing ik incidenteel als soliste bij koren en geef ik muziek-/zangles op basisscholen in de gemeente Ede.